Nevesincs krémes.







Hozzávalók:
a tésztához: 
20 dkg liszt 
16 dkg margarin 
1 tojássárgája 
csipet só 
3 evőkanál langyos víz 

a tepsi kenéséhez: 
2 dkg margarin 


a töltelékhez: 

6 tojás 
20 dkg porcukor 
15 dkg darált dió 
3 evőkanál kakaópor 
1 csomag sütőpor 

a krémhez: 

5 dl tej 
2 csomag tejszínízű pudingpor 
15 dkg margarin 
15 dkg porcukor 

a tetejére porcukor


Elkészítés:
A tésztához valókat összedolgozzuk, majd letakarva 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük. Ezután két egyforma cipót formálunk belőle, az egyiket tepsi nagyságúra kinyújtjuk. A tepsi hátoldalán, közepesen forró sütőben kb. 12 perc alatt megsütjük. A másik tésztalapot ugyanekkorára nyújtjuk és margarinnal kikent tepsibe fektetjük. 
A töltelékhez a tojássárgáját a porcukorral kikeverjük, majd a darált diót, a kakaót, és a sütőport belekeverjük. Legvégül a kemény habbá vert tojásfehérjét forgatjuk bele. Ezt a masszát azután a tepsiben lévő tésztalapra simítjuk, és így együtt sütjük változatlanul közepes lánggal kb. 18 percig. 
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingport, majd hűlni hagyjuk. A margarint a cukorral habosra keverjük, a kihűlt tejszínes pudingot hozzáadjuk. Az ugyancsak kihűlt tepsiben lévő tésztára simítjuk. 
A tepsi hátoldalán sütött tésztát a tetejére borítjuk, porcukorral gazdagon meghintjük

Forrás itt található: