Sajtos rántott karfiol, a parmezántól mennyei lesz! Imádni való és nem macerás!


Megosztás

 

 
Ha unod a húsokat, ezt érdemes elkészítened, csodás!

Hozzávalók:
1 nagy karfiol
2 tojás
2 evőkanál liszt
5 evőkanál zsemlemorzsa
10 dkg reszelt parmezán
4 evőkanál főzőtejszín
1 lestyán levél
só, bors
olaj
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben félpuhára főzzük. A tojást, a liszttel és a zsemlemorzsával kikeverjük, hozzáadjuk a tejszínt és fűszerezzük, beletépkedjük a lestyán levelet. A reszelt parmezánt egy tányérba tesszük és egyenként beleforgatjuk a karfioldarabokat. A megmaradt parmezánt belekeverjük a panírba, ebbe is jól beleforgatjuk a karfiolokat. Forró olajban kisütjük és már fogyaszthatjuk is.


Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...