Sajtos mustáros csirkemell – mennyei ízek, ezt mindenki szereti!


Megosztás

 

 
Fincsi falatok, könnyedén. Ennek az ételnek mindig nagy sikere van!

Hozzávalók:
70 dkg csirkemell
70 dkg póréhagyma
1 evőkanál mustár
1 dl főzőtejszín
7 dkg gorgonzola
1 fél teáskanálnyi curry
só, bors
olaj

Elkészítése:
A húst felvagdossuk és kevés olajban sütni kezdjük. Hozzáadjuk a felvagdosott póréhagymát is ( a fehér és zöld részéből is kerüljön bele), majd lassú tűzön pirítjuk 3-4 percig. A mustárt, a tejszínt és a  gorgonzolát összedolgozzuk, hozzáadjuk a fűszereket és felöntjük vele. Folyamatos kavargatás mellett készre pároljuk, majd kínálhatjuk.


Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...