Sajtos-baconös muffin, a legfincsibb sörkorcsolya! Minden férj rajong érte!



 


Hozzávalók:

11 dkg vaj
10 dkg reszelt parmezán
20 dkg liszt
2 tojás
1 evőkanál friss petrezselyemzöld
10 szelet bacon
1 teáskanál sütőpor



Elkészítése:
A bacont felszeleteljük és megpirítjuk, majd egy tányérra tesszük és hagyjuk hűlni. A lisztet, a sót és a sütőport egy tálba tesszük, összekeverjük. A vajat és a tojásokat egy másik tálba tesszük és jól összedolgozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet és a parmezánt is, majd a liszthez keverjük. Amikor a tészta összeállt, belekeverjük a bacont. Muffin formákba kanalazzuk a tésztát és 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.



Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...