Mámorító kacsamell, ez egy igazán jó recept és a kezdő háziasszonyok is meg tudják főzni!


Megosztás

  
 


A hús puha lesz és nagyon szaftos. Szinte bármilyen köret passzol mellé.
Hozzávalók:
1 kg kacsamell
2 nagy hagyma
2 paradicsom
1 teáskanálnyi őrölt paprika
1 fél lime
só, bors
olaj

Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk és megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst, megszórjuk sóval és borssal, majd 5-6 percen át sütjük a forró olajban, ezt követően hozzáadjuk az összeturmixolt paradicsomot. Felöntjük egy dl vízzel, belefacsarjuk a lime levét, hozzáadjuk a paprikát és fedő alatt puhára főzzük. Időnként megkavarjuk, hogy le ne égjen. Amikor a hús omlós és szaftos, akkor levesszük a tűzhelyről, rizzsel, burgonyával tálaljuk.


Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...