Csábító csokoládés finomság, mennyei pudingos krémmel és meggy befőttel! Remek desszert!


Megosztás

 

 
Az édes csokis süti és a meggy kicsit savanykás íze remek párosítás! Könnyen elkészül és nagyon ízletes!

Hozzávalók a tésztához:
6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
3 evőkanál apróra tört dióbél
1 teáskanálnyi sütőpor

A tetejére:
1 csokoládés pudingpor
4 evőkanál cukor
5 dl tej
10 dkg meggy

Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és beledolgozzuk a többi hozzávalót is, majd óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 40 perc alatt 170 fokon megsütjük. A pudingot összekeverjük a cukorral és a tejjel, megfőzzük, majd eloszlatjuk a sütemény tetején. A kimagvazott meggyet rászórjuk, nem kell megvárni, hogy kihűljön a puding. Majd lehűtjük és ezt követően szeletelhetjük is.


Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük! 



Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...