Baconbe tekert húsfalatkák – laktató ínyencség, a férfiak kedvence



 


Hozzávalók:
70 dkg darált marhahús
1 hagyma
15 dkg gomba (konzerv)
2 tojás
12 dkg zsemlemorzsa
3 evőkanál paradicsomszósz
só, bors
1 csomag bacon szalonna
olaj

Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, vagy lereszeljük, majd a hússal együtt egy tálba tesszük és fűszerezzük. A paradicsomszószt, a lecsöpögtetett és apróra vágott gombát, a tojásokat és a zsemlemorzsát is hozzákeverjük, összegyúrjuk. A masszából rudacskákat formálunk és mindegyiket beletekerjük 1-2 szelet baconbe. Kiolajozott tepsibe tesszük és 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük. Néha megforgatjuk, hogy egyenletesen átsüljenek.


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...